Homestyling i en nedgången lägenhet i Göteborg. Färgglatt och lekfullt!

Lina - en influencer och återbrukstok

Inredning & Kons med fokus på återbruk och det unika; Gör-det-själv (DIY) och handplockade prylar

Inredning och målande är någonting som alltid legat mig varmt om hjärtat. På den här sidan kommer jag dela med mig av mina mest effektiva tricks för att bryta de hetaste inredningstrenderna - jag skulle nog vilja påstå att jag har en unik stil i det jag gör. Jag kommer visa upp min egen konst, vilken jag skapar mestadels från återbrukade äldre tavlor, jag älskar tanken med återbruk!

Det var dags för en ny video känner jag och varför inte passa på att visa steg för steg hur man gör en Wash med Chalk paint?! Man kan göra en wash med nästan vilken vattenburen färg som helst - och det är verkligen busenkelt!

Jag valde två olika nyanser av blått, en ljusare som grund och en mörkare i min Wash. Man kan såklart välja vilka kulörer man vill och på så vis få fram olika effekter och olika nyanser.
En wash kan ses som ett sätt att skapa en bets-liknande look och man kan med hjälp av det få till en känsla av ojämn yta på det man målar.

Gillar man inte att mörk- eller ljussvaxa möbeln (eller vad man nu målar) kan man använda den här tekniken för att få till samma utseende som ett pigmenterat möbelvax hade gett...

Read the full post »

Lina

Jag älskar unik och härlig heminredning, jag fokuserar inte särskilt mycket på de hetaste trenderna då jag tycker att det är mycket roligare att göra saker och ting på mitt eget lilla vis.

Jag delar med mig av mängder av Steg-för-steg här på min blogg, även på min Youtube-kanal. Dela gärna inläggen och glöm inte att följa min kanal! Alla mina videos har undertexter.

Kontakta mig

Klicka på bilden för att komma till @linakarolina.interior på instagram

Vill du få mitt nyhetsbrev?

Ta del av senaste nytt och mängder av inrednings-inspiration! Maila mig så lägger jag till dig i listan. Du kan när som helst avregistrera din e-post.

Klicka på bilden för att komma till @linakarolina.gbg på instagram

Dela gärna

Dela min sida med dina vänner snabbt och enkelt via sociala medier och e-post.

Follow